Sunday, January 16, 2011

Mitt første vottepar noensinne... også velger jeg Selbuvotter?!?


OK, har lovt å oppdatere bloggen, så her kommer det :)
Bildet av Martine viser henne iført den nye lua som jeg har strikket etter mønster fra innlegget under. HUn er kjempefornøyd, men den ble litt kort nedover ørene, så neste gang strikker jeg heller litt større. Eller måler etterhvert...
Bildet fra strikkekurven min, viser hva jeg holder på med akkurat nå, nemlig Selbuvotter. Lånte boka med mønster på biblioteket, kjøpte 2 nøster babygarn (merinoull) i hvitt og brunt (skulle matche Bengts turjakke, men tror vottene blir for små for ham...)på Europris, samt strømpepinner i str 2,5. Så er det bare å kjøre på, sakte men sikkert. Det du ser på bildet er mansjetten og det aller nederste av selve votten. Lurer du på hva som kjennetegner Selbuvotten? Ta en titt her :)
Skal legge inn flere bilder etterhvert...
Har også strikket 2 par lester/ ullsokker innimellom, men de mangler siste finish før de er heeelt ferdige. Kommer etterhvert det og!
Klem, Anne Silje.

2 comments:

Marthe said...

Ja ja du er ikke redd for utfordringer ihvertfall. Mine første selbuvotter ble så klumpete og trange at de gikk rett i søpla:-) Ønsker deg bedre lykke med dine - er sikker på at det går helt fint. God helg!

Solveig said...

De ser jo veldig fine ut da! pent mønster.. jeg må få rapport når du er ferdig om det er noe som er overkommelig for meg :) har tenkt å prøve meg på disse:
http://www.hobbyklubben.no/popup/image.asp?src=/images/articles/extralarge/58768.JPG#

S x