Saturday, February 12, 2011

Såeh, hva har jeg strikket siden sist?


... ingenting!

Skulle strikke en mobilvarmer til en venninne. Hun er hundejente, så jeg tenkte jeg skulle finne et potemønster, bruke "hennes" farger, og virkelig være kreativ... ARGH! Har rekket opp 3 forsøk, og nå er jeg i ferd med å starte på forsøk nr. 4... i selbumønster, med rosamelert baby merinoull fra Nille, samt hvitt, på pinne nr 2 (!). Vi får sjå korleis det gjeng ja...Hvis det blir suksess, kommer det bilde etterhvert...

Joda, jeg har jo strikket (og solgt!) en mobilvarmer i mariusmønster, men den glemte jeg å ta bilde av før den fant sin nye eier, så da så. Skal strikke mange sånne kjenner jeg, den har visst blitt lagt merke til, og det er såååå stas! Strikket en til meg selv i hvit bunnfarge, og DEN har jeg ihvertfall bilde av :) Men den med blå bunn ble finere. På bildet ser denne litt skjev ut, men den er ikke det i virkeligheten :)


For øvrig blir jeg sååå glad for en kommentar! Tar selvsagt en tur innom bloggen hos deg som kommenterer. NÅ skal jeg dra igang pannestekte kyllingfileter med fløtepoteter og en stooor salat. Er lørdag ;) Namme!

Klem, Anne Silje

4 comments:

Hege said...

*kremt* jeg er innmari glad i retrofargene grønt, brunt og orange altså... og jeg har en bitteliten experia mini, sånn forøvrig. hint hint.... *ønske seg til bursdagen*
Kjempeflink til å strikke mønster er du!

kine said...

åå så fin :) er blitt så glad i mariusmønstret i forskjellige farger :) lur ide siden tuch tlf er kjempelett å ripe opp!! god helg :)

Marthe said...

Knallfin mobilvarmer!! Tenker jeg må prøve meg på en slik - er jo super gave å gi bort!!

Hanne said...

den var kjempekul..er bare så misunnelig over alle som kan strikke.. da jeg ikke kan det, knapt stoppe hull i stillongsen til ungene..flaut er det..
keep up the good work! :)