Wednesday, January 05, 2011

På tide å oppdatere...igjen?


Det har naturligvis skjedd stooore ting siden sist jeg blogget. Først og fremst har vi fått et nytt familiemedlem; Loke. Han er en Cocker Spaniel- gutt som nå har rukket å bli et halvt år gammel. Han er en liten ulldott, sosial og energisk og meeeget sjarmerende. Dessuten; jeg har begynt å strikke! Har bestemt meg for å bli meeeeget dyktig også, så det så. Nå er jeg nettopp ferdig med dette lekeplass- settet. Mønster og garn kommer fra Pickles . Jeg har strikket det til Martine, i Merino Silk i rosatoner. Sååå mykt! Bilde kommer etterhvert :)Bildet jeg legger ved her, er hentet fra Pickles` hjemmesider. En suuuper side med deilig garn, og mange forholdsvis enkle mønstre som du kan fråtse i, helt gratis :)
Jeg holder nå på med et par ullstrømper som jeg skal brodere navnet til mottakeren på. Det skal være en bursdagsgave, så jeg skal ikke si så mye mer i tilfelle mammaen til bursdagsbarnet leser bloggen min :)
Nå skal jeg jobbe videre med strømpene mens Hubby ser fotballkamp. Hverdagslykke!
Klem, Anne Silje

2 comments:

Marthe said...

Godt nyttår!!! Artig å se at det er "liv" i bloggen din og at dere har det bra alle sammen. Husker at det var du som inspirerte meg til å starte med scrapping - sånn på ordentlig:-) Det har blitt lite scrapping her i det siste, men prøver å få til en LO innimellom. Er nemlig helt hekta på strikking jeg også - og har å planer om å bli VELDIG god til det:-) Skal teste ut den nettsiden du nevnte - er alltid gøy å finne nye mønstre og inspirasjon. Lykke til med strikkingen og jeg gleder meg til å få se hva du lager!

Anne Silje said...

Tusen takk for koselig kommentar! Strikking er kjempeartig syns jeg, og har fått heeeelt dilla :) Og fine presanger blir det og! Skal ta dette steg for steg tenkte jeg, men nå er jeg igang med Selbuvotter... vi får se hvordan det går, har aldri strikka Selbuvotter før :)