Friday, May 08, 2009

Vil ha sommer nå!

I den anledning legger jeg ut noen sommerbilder fra 2007. Ah! Sitter og ser ut på regnet nå, og tåka som henger tung og grå...fyttigrisen så mistrøstig! Nei, nå er jeg klar for sola!

For øvrig har jeg jobbet iherdig med eksamensmappa i det siste. Nå er den inne til veiledning, så det er jo kjempespennende!

Bengt har brukt uka til å finne ut hva som feiler bilen vår, og dermed etterhvert bytte clutch. Nå kan vi jaggu gire igjen! Hurra!

Elise har lekt sammen med nabogutten Håvard hver eneste dag denne uka, for når sant skal sies har det jo vært knallvær helt fram til i dag. De ordner i hagen, hopper på trampoline og koser seg verre!

Martine har det også supert; hun har lært seg å spytte (...) og strekker nå hendene ut for å ta på ansiktet til de hun "prater" med. Akkurat nå har hun seg en formiddagshvil mens mammaen surfer på nettet...

Så, livet går sin vante gang uten de helt store nyhetene da. Vi gleder oss til tante Hege og onkel Odd Ivar kommer nordover i pinsa, og til 17. mai så klart! Hurra! Igjen!

No comments: