Saturday, February 16, 2013

Heklede votter

Heklede votter
Jeg elsker disse vottene (har man lov å si noe sånt om noe man selv har laget? Ja sier jeg :)! De er heklet av Østlandsgarn kjøpt på Nille. Mange liker ikke dette garnet fordi det klør dersom man bruker det i luer eller plagg som skal rett på huden. Min erfaring er at "kløgarn" ikke klør på hender og føtter, og funker fint til votter og lester/ ullsokker. Mønsteret fant jeg på Drops  der jeg har funnet flere gode mønstre som jeg skal strikke og hekle etterhvert. Må bare få tid til alt :)

Jeg måtte alterere mønsteret litt, originalen ble litt kort og vid til mine hender.
Jeg liker spesielt godt vrangborden som ser strikket ut, men er heklet av halvstaver.
Knappene er kjøpt på Kanebogen senter i Harstad, på en butikk som jeg ikke husker navnet på.
På tross av vottenes små hull mellom maskene, er de gode og varme. Kanskje det blir noe av det samme som med helsetrøya, der lufta i hullene varmes opp og isolerer...?
Iallefall, jeg tror det kommer flere slike etterhvert :) Love them!

PS! Blir veldig glad for kommentarer!

2 comments:

BrittB said...

Hei Anne Silje!
Beklager at du ble for sein til trekningen av min giveaway! Hadde akkurat foretatt trekning og publisert vinneren da kommentaren din kom inn...Men takk for at du ville være med og hyggelige ord!
Ha en fin dag! :-)

Stilleben said...

Hei Anne Silje! Jeg har en gla'-nyhet til deg: Du vant den herlige kokeboken og vintagetekstiler på min give away. Takk for at du la igjen kommentar og også ble følger. Send meg din adr. på denne mail: dagib@online.no. Så mottar du pakke i posten om noen dager. Mvh Stilleben.