Thursday, November 19, 2009

H1N1 eller baconsnue eller...

...fleskesyka eller rett og slett bare svineinfluensa. Så vidt jeg kan bedømme er det den som herjer mitt stakkars legeme i disse dager. I stedet for å linke til informasjon om influensaen oppfordrer jeg eventuelle nysgjerrige til å google fenomenet. Huttetu.
Så her ligger jeg da, som illustrert, og venter på å bli frisk. Tar tålmodig min Tamiflu og irriterer meg over alt som skal gjøres men som jeg ikke får gjort noe med så lenge jeg holder meg inne med ullsokker, nesespray, Kleenex, joggebukse og dunkende hode, nakke, hals og lunger. Ironisk at jeg har fått sånn hoste og whiskyrøst nå når jeg har sluttet å røyke. Uansett, legg inn en "God bedring"- kommentar, jeg liker trøst!

Smittefarlig klem fra Anne Silje

4 comments:

Hannepanne said...

næmmen stakkars dæ da! det må jo vær nå ordentli svineri(wohaha!) å ligg sjuk på den måten.. Sjøl har vi ikkje tatt vaksine å går rundt å håpa på at æ ikkje blir sjuk å smetta ongan mine..
god bedring tell da å håpa du blir i bedre form tell feiring av liten og stor! :) klem klem! :*

Hannepanne said...

ja det glemt æ å si..dem har koppan æ har handla på traktøren..men sjekk ut rice.dk der har dem masse fint i samme serien!

Hege said...

Uffda, tenk at du skulle få svinesjuka da! Syns det er rart jeg har sluppet unna så langt, med tanke på at omtrent hele avdelingen min har vært nede for telling!!
Du får nu ha riktig god bedring, og hold dæ rolig tell du e helt frisk!! Det e bivirkninger med det der svineriet om man ikke hold sæ rolig lenge nok!!

Og du, genialt med ønskeliste i bloggen din!! Nå fikk æ idea tell ka vi kan kjøp dåkker.
Kanskje æ må lag ei liste sjøl også!!

Vel, god bedring en gang til og ta vare på dæ sjøl.
Og du, æ e sååå stolt av dæ for at du har klart å slutt å røyk. Du e kjempeflenk!!!

Klemma!

sylvia said...

klart jeg vil ønske deg god bedring,har en datter på 27 som har dette svineri å,tamiflu blir spist.
koselig du ville være med i min utlodding,lykke til.klem fra sylvia