Tuesday, November 17, 2009

Før-adventsstemning!


Her i huset har vi så smått begynt å tenke julevask, julegaver, julemat og julepynt. Men først er det et par bursdagskalaser som skal gjøres unna. Minner alle på at 19.11 blir min kjære 30 år! Oioi!

Adresse for dagen: Elkjøp. Senvakt. Nåvel, selv har jeg konferansetimer så det passer vel greit det...men søndag er det familieselskap ETTER Elises barneselskap. Hun blir nemlig 5 (Gosh!) den 24.11. Utrolig hvor fort tida går!

På søndag var vi i Henningsvær på førjulseventyret. Elise fikk blåse sin egen julekule i glass (rosa, såklart), og var veldig flink. mammaen kjøpte lysbrett med nydelig adventslys (bilder kommer når adventsbrettet er ferdig dekorert) på verdens skjønneste butikk, Drops. Jeg ELSKER førjulseventyret i Henningsvær!

Ellers går tida fort nå fram mot jul. Konferansetimer, elevsamtaler, grunnskolens uke, underholdning og juleverksted, søndagsåpent på Elkjøp, langåpent hele desember og...ja, nok å gjøre. Bildet av jentene er tatt på trappa vår en dag vi skulle ut å gå. Martine var skrekkelig trøtt, derfor det noe sørgmodige uttrykket i øynene :)

Enn så lenge; ha det bra! Klem, Anne Silje

No comments: