Wednesday, October 07, 2009

Rolig aftenstund...

...og jeg tenker at det er sannelig ikke så alt for lenge til jul, ikke sant? Men før det er det klart for Elises store 5- årsdag og ikke minst Bengts STORE 30- årsdag...ikke lenge til han er tjueti nei!

Idag har vi vært på kvisten og hentet ned esker med vinterklær; "lofotbunad" (varmekjeledress), luer, vintersko og slikt. Litt koselig faktisk!

Som noen kanskje vet har Elise vært i Oslo (sjekk http://www.hegeshjorne.blogspot.com/) mens Bengt var på kurs. Martine og jeg skulle bolse mens de andre var borte, men den gang ei...feber, hoste, snørr og et par turer på legevakta var det vi fikk til helgekos. Fytterakkern! Syns så synd på den bittelille kroppen som hostet så hun mistet pusten stakkar. Ble skikkelig redd også et par ganger, og fant ut at det er bedre å dra en gang for mye på legevakta enn en gang for lite. Hun hadde for øvrig en liiiten ørebetennelse også, iflg legen. Stakkars. I allefall, vi er på vei ut av forkjølelseståka nå, og nyyyyter høstferien. Tror tilogmed vi skal tørre å trille en liten tur i vogna i morgen. Legger ved et bilde fra en trilletur tidligere i høst. Tenker det er fram med fleecepose og greier fra nå av, i og med at blomstene på trappa er frosne om morgenen. Huttetu, og god høstferie!

Klem, Anne Silje

No comments: