Thursday, August 13, 2009

En deilig sommerferie går mot slutten...
...og blogginga tar seg igjen opp, nå som Elise er i barnehagen om dagene, pappaen er på jobb og Martine- lita sover i vogna si. Men for enkelte strekker sommeren seg litt ekstra i år; Elise skal til Bulgaria sammen med Mormor og Beste. Legger ved noen bilder fra hotellet. Ser deilig ut da!
De skal være borte en uke, noe som er mer enn nok for mammaen og pappaen, men tipper noen kommer til å kose seg glugg ihjel!
Så, hva har vi gjort i sommer? Sittet i skyggen en del faktisk! Etter tidenes Lofot- sommer kan jeg konstantere at jeg har byttet farge fra fiskebolleblå til lys brun! Hipp hipp! Vi har hatt et par late dager på stranda, og maaange timer på verandaen. Nye verandamøbler skapte jaggu en fiiiin krok under takutspringet ja!
Martine har rykket å bli 7 måneder nå. For tida plages hun av tenner som VIL ut, men ikke kommer...hun klør og noen ganger må hun bare ta til tårene av fortvilelse. Dentinox smører vi på, men det ser ikke ut til å hjelpe noe særlig. Kjerringråd tas i mot med takk!
For øvrig viser det seg at jeg har fått en 100% stilling på Strønstad skole, og ikke 70 som først antatt. Jeg gleder meg FORFERDELIG til å begynne, og på mandag skjer det.
Nei, nå skal jeg til Svigermor å hente vann, NOEN har gravd hull i vannrøret så her blir det verken grøt eller morsmelk til M hvis jeg ikke beveger meg snart. Ha en aldeles YPPERLIG sensommer!

1 comment:

Hege said...

Gratulerer med 100% stilling du!! Så bra da!
Og det hotellet Elise-mor skal på ser jo bare helt fantastisk ut!! Hun kommer nok til å klare å kose seg stort der ja.
Heldige hun.
har desverre ingen råd ang tennene til Martine som vil ut, men jeg skal tenke gode varme tanker, kanskje det hjelper.

Klem