Tuesday, January 13, 2009

Martine...

...kom til verden torsdag 8. januar 2009 kl.07.25.
Hun var 3870 gram og 51 cm og helt nydelig.
Dessverre ble hun født med mye slim i lungene, og på tross av iherdig innsats fra legene etter fødselen, utviklet hun kjapt en lungeinfeksjon. Dermed bar det avsted til UNN i Tromsø med luftambulansen torsdag kveld. UNN hadde sendt et kuvøseteam med barnelege og barnesykepleier. Martine hadde da ganske høy feber, og mamma og pappa var ganske så redde! Mamma ble med til Tromsø. Der har vi vært i 5 døgn, før vi endelig kom hjem nå i kveld. Martine har fått en antibiotikakur, samt at hun trengte et døgn i solarium pga gulsott. Nå er imidlertid alt i skjønneste orden, og hun ligger og sover i kurven ved siden av meg.
Pappa var sammen med oss i Tromsø i helgen heldigvis. Det har vært noen lange tunge dager for mammaen, med mye tårer og bekymring, i tillegg til hjemlengselen. Det var jo ikke sånn det skulle bli! Men, som sagt, alt er bra nå!
Skal selvsagt oppdatere etterhvert med bilder.

1 comment:

Bine said...

Gratulerer så mye med lille Martine! Huff, det ble nå litt av en start på dere, skummelt når de minste blir så syk. Så godt å høre at det er bedre nå! Gleder meg til å se bilder :-)
~Modesty~